Nyheter

Anmält till Vetlanda

I år hade jag bestämt mig för att jag ville ha häst med mig till Vetlanda, det är jubileumsutställning och allt. Det svåra var bara att bestämma vilken av alla guldklimpar i hagen ska få följa med.
I år har vi tre väldigt fina föl efter väldigt fina föräldrar. Epona Monett och Emla med deras föl är alla superfina och härliga individer väl värda att visa. Dessutom har jag tre 1-åringar från förra året som jag skulle vilja ha med mig. Min allra största guldklimp Ingvar var också på tapeten. Han är så gó och glad och lätt att ha med sig och vet hur man sköter sig. Han trivdes riktigt bra i Önnestad när han visades på sundhetskontroll så det hade ju varit ett avslappnat alternativ, han är dessutom i bra träning och gott slag så han gör sig själv rättvisa just nu.
Men nu har jag ingen hästlastbil utan bara en vanlig hästsläp så jag får maximalt med mig två stycken och då föll lotten på Emla och hennes Botviddotter Bolla. Det ska bli otroligt spännande att visa de båda. Träningen har börjat så smått. Är någon intresserad av Bolla eller väl Emla så är det ett lysande tillfälle att se de båda under Vetlandahelgen den 17-18 september. Ser som alltid fram emot Vetlandahelgen. Spänningen med de nya hingstarna, 3 årsstona, alla härliga vänner och bekanta och mycket mer.


Lägg till kommentar

Add Comment Register