Nyheter

Elva och Vera

Plötsligt händer det eller hur är det nu de säger på reklamen. Jag känner i alla fall mig som en vinnare i den bemärkelsen att två av mina hästar har fått ny ägare inom loppet av en vecka.
Majlis och Clara hörde först av sig och ville komma och titta på mina unghästar. De var så klart extra nyfikna på Tempus lillasyster, Elva. Majlis har varit runt och tittat på en hel del hästar och hade kanske tänkt sig en äldre häst men när hon inte riktigt hittade någon som det klickade med så var ändå en yngre häst ett alternativ. Efter att ha tittat på alla tre 2-åringarna här så bestämde hon sig för Elva. Ingen kunde väl bli gladare än jag. Jag älskar att följa dem med de jobb och den energi som de lägger ner på storebror Tempus. Elva har mycket framför sig inom en ganska snar framtid så de kommer ha mycket kul att se fram emot och träna på. Jag kommer till viss del finnas med i bilden på ett gemensamt spännande projekt.
Vera som jag lagt ut på annons ska bli brukshäst i Norrland. I skrivande stund är hon faktiskt i lastbil på väg norrut. Jag tror att det kommer bli toppen. Hon ska jobba på gården med de sysslor som behöver göras så som att köra hem ved, köra in hö mm. För mig är det ljuv musik när hästen används i vardagen.
Nu är det bara att hålla tummarna för att dessa hästar kommer att vara till stor glädje för sina nya ägare. Jag önskar dem all lycka och välgång på vägen.


Lägg till kommentar

Add Comment Register