Nyheter

Glädjeämne

Det var ett tag sedan jag hade tid att uppdatera hemsidan. En del information kan man få på Furumossens facebook-sida som är så lättillgänglig att nå ut på. Om ni inte varit där så gå gärna med och gilla :)
Det har så klart hänt massor sedan sist. Vessmer har flyttat till Åkeshill till Ewa och Ellinor Persson och det känns bara så himla bra. Det funkar kanon och de trivs med honom. Extra kul var det att vara på hoppträning ihop nere Sjöbo. Både Ingvar och Vessmer skötte sig kanon. Ellinor rider Vessmer så himla bra. Själv var jag där med Ingvar för att ladda inför SM. Ingvar har under våren presterat superfint. Vi fick ihop över 68% i lätt A dressyr. Vi startade också brukskörning för första gången och det klarade han utan uteslutningar i något moment. Vi kände oss så taggade att åka på SM för att vara med i allrounden för första gången. Detta grusades dock när han en och en halv vecka innan skadade sig allvarligt i hagen i ögat. Han har fått ett rejält sår som har svårt att läka. Det är så klart super tråkigt och så tomt här hemma på något sätt, han är min Prins och nu står han i Helsingborg på djursjukhuset för behandling. Nog om detta elände för nya glädjeämnen har anlänt.
I torsdags visades vår uppfödning Elva u. Vesla Halsnaes 3426 e. Emil 243 på 3-årspremiering i Halland. Hon erhöll diplom med poängen 9-9-7-8-8 41p. Elva visades av nuvarande ägaren Majlis Olsson, hon visades i ett strålande skick. Elva är Veslas elfte och sista föl.
Idag var det premiering i Önnestad dit jag hade anmält Vinna. Hon var inte sämre än sin tjejkompis Elva utan även hon lyckade få ihop fina 41p med 8-8-8-9-8p. Vi kan bara tacka alla inblandade för dessa fina hästar. Vi är så stolta och glada.


Lägg till kommentar

Add Comment Register