Nyheter

God fortsättning!

Hej hopp vad tiden går. Jag vill i alla fall börja med att tacka för alla Jul och nyårs hälsningar som vi fått både här, på mail, på sms och i brevlådan. Det är alltid lika roligt.
Det är och har varit en intensiv preriod i våra liv. Vi bygger nytt hus med allt vad det innebär…miljoner beslut och idéer och tips och förslag som man ska vända och vrida på för att göra något som passar en själv. Vi ska bestämma allt från var lamporna ska sitta till vilket golv, väggar, blandare, till tapet och köksluckor, knappar och bestyr. Roligt men ibland också lite frustrerande. Vi är ju två som ska tycka lika eller får en jämka eller övertala…

Som om inte detta var nog så har jag precis innan Jul bytt jobb. Jag är numera anställd på Hässleholms Vatten AB vilket jag är super nöjd och glad för men det är mycket som är nytt när man är ny på jobbet. Det tar på krafterna det också. När vi inte jobbar på jobbet eller med huset så vill vi vara bra föräldrar också. Alvin vill ha sin tid och det är viktigt att han får det också. Så kommer vi till det där med hästarna. Som det är just nu så ser jag till att alla har mat och vatten och mockar varje dag. Har jag tur hinner jag med en skritt runda i snön men det blir inte så ofta. Vid den här tiden på året brukar jag summera året som gick och sätta upp nya mål för det nya året. Summeringen får vänta tills nästa uppdatering och istället kan jag ange något som känns speciellt inför 2011. Den stora händelsen är att Gandalf ska komma. Det ser vi otroligt mycket fram emot. Detta innebär att vi med största sannolikhet kommer att ha tre hingstar till avel här. Det är Ingvar som även ska visas för fortsatt betäckningstillstånd och Vessmer och Gandalf som är här och gästspelar. Vi hoppas att någon av dessa 3 hingstar kan falla några stoägare på läppen! Det är tre helt olika individer med många fina kvaliteter som vi här på Furumossen tror på.
God fortsättning på 2011


Lägg till kommentar

Add Comment Register