Nyheter

Julia 3338

Denna gången tänkte jag berätta lite om Julia. Under året har Julia haft en del uppdrag med andra ryttare och kuskar eftersom jag har varit gravid och fått barn. I somras lånade Maria Nordqvist henne. De var med på JUFs DM i brukskörning och bruksridning. De vann körningen och kom tvåa i ridningen endast slagna av den så väl meriterade Ia som Maria också red så klart. Maria hade även kvalat in till JUFs SM i körning som de även deltog på. Detta var deras genrep inför SM:et i Vaggeryd. Där gick dock inte körningen så bra denna gången men ridingen gick dessto bättre. Maria och Julia kom tvåa och denna gången slog Julia Ia som blev fjärdeplacerad.

När Julias SM äventyr tog slut så har Josefina ( min lillebrors tjej)börjat lära sig att rida på Julia. Julia är lite busig men hon är aldrig elak så de kämpar på båda två och det börjar gå riktigt bra nu. De har roligt ihop!

Förra helgen var det första advent och julskyltning. Någon dag innan så ringde telefonen. Det var Lars Jarl som hade fått bekymmer eftersom hans ena häst hade fått korsförlamning och därför inte kunde gå på turkörning på Julskyltningen i Eslöv. Han undrade om jag hade en häst som kunde gå i par med hans Randalf. Jag har ingen häst som har gått par men han fick gärna prova Julia. Så dagen före blev hon inkörd i par för att sedan gå i folkmassor och i trafiken i Eslöv. Det funkade super bra. Alla var jätte nöjda, Speciellt Randalf som hade bekymrat sig för att behöva göra detta uppdrag själv i värsta fall.

Det är fantastiskt med hästar som Julia, som finner sig i det mest och ställer upp när det behövs. Hon är en riktig klippa.


Lägg till kommentar

Add Comment Register