Nyheter

Underbar påsk

Det har ju hänt förfärligt mycke sedan förra uppdateringen men just nu är jag och familjen helt inställda på att göra klart huset. Vi målar lister och väljer tapeter och lägger golv…inflyttning närmar sig med storm steg. I påsk har det dock varit utrymme för mycket. Helt fantastiskt väder så Julia har kommit ut med vagnen. Vi körde en runda till morfar Pelle. Alvin njöt från kuskbocken hela rundan. Det var najs att åka häst och vagn.
Vi väntar med spänning på nedkomsten men Damerna tycks hålla på sig. Emla är uträknad nu men har knappt börjat sätta juver. Epona ska också föla nu i början på maj men ser ut att vänta lite hon också. Den som är betäckt sist ser mest färdig ut, störst mage och störst juver, det är alltså Monett. Hon ska föla i början på juni.

Vi har även firat Alvin som fyllde 2 den 12. Vi hyrde badhuset i Tyringe och samlade släkt och vänner. Både barn och vuxna verkade helnöjda. Alvin var supernöjd. Han fick jätte många fina saker. Tack alla!
Påsken är en stor mathelg och det har inte undgått oss. Vi har haft turen att åka på 2 grillkvällar. Snart dax att bjuda igen… när huset är klart.
Det har väl inte undgått någon att Gandalf stannar hemma. Det var ett klokt och väl övervägt beslut från mig och Emily. Vi hoppas att det kan bli en skåneresa för Gandalf när bruksprov är klara. Ingvar och Vessmer finns i avel som planerat. En av hingstarna gör sin sista säsong här så har du funderingar så hör av dig till mig antingen på mail eller på tfn 0709-963824.
Lovar att uppdateringarna ska ske oftare framöver.


Lägg till kommentar

Add Comment Register