Nyheter

Vetlanda

NU börjar Vetlanda helgen att sätta sig och jag kan blicka tilbaka på en helg som jag sent kommer att glömma.
Vessmer klarade sitt bruksprov trots en jobbig start vid anspänningsmomentet. Denna hingst med så mycket talang och helt fantastiska gångarter har så svårt att koncentrera sig och fokusera på det han ska. Han har så stort bry med alla andra hästar som rör sig i hans omgivning.
Helgen bjöd på riktiga höjdpunkter. Måste bara nämna några.
Jag gläds med Emily och hennes välväxta och välutvecklade Gandalf med sin fina grå färg som gick etta bland 2½-åringarna. Otroligt roligt var det också för Malin och Ingvar som fick in båda sina 2,5-årshingstar.
Det var en fin liten samling 3-årsston där Stall TheMa tillslut stod som segrare, ägare till både ettan och tvåan, snacka om jackpot!
Stuteri Kry som gjorde så fina pausinslag. Spegelritten med Desolett och Ismo och agillity med både hund och häst. Det var super!
Dagens yngsta visare, Grynets visare, gjorde också starkt intryck på mig. Han var helt fantastisk.
Men det största som jag aldrig kommer att glömma var Knast Halsnaes 173. Vilken underbar hingst. 24 år och i så fint skick. Det syntes att han älskade att vara i blickfånget och som han travade och visade sig. Jag och många med mig hade gåshud och tårar i ögonen. Det var helt enormt att få vara med om detta ögonblick. Extra kul att Sören och Viebeke var där och fick se sin uppfödning
Detta vara bara några av alla höjdare under helgen. Tack till alla, som gjorde denna helg så himla speciell och Tack till alla som stöttade och peppade mig!


Lägg till kommentar

Add Comment Register